پنل کلاس 41

پنل کلاس 41

 

 

بازدید از محله

 

 

 

 

 

 

آزمایش حباب ساز درس علوم

 

 

روز نیروی انتظامی

 

 

 

 

 

 

 

 

شانزدهم اکتبر (24 مهر) به نام روز جهانی غذا ثبت شده است. این روز به مناسبت تاسیس سازمان غذا و کشاورزی «فائو» در سازمان ملل متحد نامگذاری شده است. این سازمان با هدف تولید غذا برای تمامی ساکنان زمین با حمایت از کشاورزی فعالیت می‌کند.

غذا تقریبا اولین نیاز هر انسانی برای حیات است. اما منصفانه نیست که به غذا تنها به عنوان یک نیاز نگریسته شود. از گذشته تا به کنون غذا جزیی از آداب و تشریفات مردم هر سرزمینی بوده است. به خصوص در روزگار کنونی که غذا به عنوان یک سبک زندگی شناخته می‌شود و در پس پشت رنگ و بویش فرهنگ و قصه یک جامعه نهفته است. با ما همراه باشید تا در روز جهانی غذا برای شما از جایگاه و اهمیت غذا در فرهنگ بگوییم.

غذا شناسنامه فرهنگی شماست .

تا به حال به این موضوع فکر کرده‌اید که چرا غذایی که می‌خورید می‌تواند به دیگران بگوید که شما از کجا آمده‌اید؟ یا به این‌که چرا مردم مختلف در نقاط مختلف جهان غذاهای متفاوتی را صرف می‌کنند؟ جواب تمامی این سوال‌ها در این است که غذا نه یک برطرف‌کننده نیاز اولیه انسان، که یک فرهنگ است

 

غذاهایی که می‌خوریم غالبا غذاهایی هستند که با آن‌ها بزرگ شده‌ایم و در ذهن ما خاطراتی را از کودکی تا حال زنده می‌کنند. این حس از نسل گذشته ما آمده و به نسل آینده و فرزندان ما منتقل خواهد شد. همین موضوع سبب شده تا بعضی غذاها جایگاه ثابتی در تاریخ یک ملت داشته باشند و نسل به نسل منتقل شوند. هر آن‌چه هم که در تاریخ ادامه‌دار باشد به عنوان بخشی از فرهنگ شناخته می‌شود که به آن جامعه منحصر است.

از سوی دیگر غذاهای یک سرزمین تا حدودی نشان‌دهنده رفتار کلی مردم آن منطقه نیز است. برای مثال علاقه‌مندی چینی‌ها به هارمونی و هماهنگی در تمام کارها، در غذاهای‌شان نیز مشهود است. غذاهای چینی یک ترکیب هماهنگ از مزه، بو و رنگ هستند. یا مثلا خونگرمی مردم ایران را از غذاهای‌شان می‌توان دریافت. ما غذاهایی داریم که طعم، بو و حجم زیاد آن‌ها و همچنین زمان بسیار زیاد و دستور طبخ تقریبا پیچیده نشان‌دهنده این است که از دیرباز به مهمان اهمیت زیادی می‌دادیم و در کل غذا یکی از راه‌های ابراز محبت و ارادت به افراد دور و نزدیک بوده است. رنگ‌آمیزی قوم و نژاد در آمریکای مهاجر پذیر نیز از غذاهای این کشور که هرکدام از گوشه‌ای از جهان الهام گرفته شده است، کاملا مشخص است.

غذا همچنین به عنوان یک جاذبه گردشگری نیز شناخته می‌شود. اهل سفر در کنار دیدن آثار تاریخی، هنری و طبیعت مقصد مورد نظرشان، صرف غذای مخصوص و سنتی آن منطقه را نیز در برنامه سفر می‌گنجانند و آن را راهی برای شناخت فرهنگ و آداب و رسوم آن سرزمین می‌دانند. غذایی که طعم و بویش تا مدت‌ها پس از سفر نیز همچون یک تصویر در ذهن و خاطره مسافر ثبت خواهد شد.

 

 

 

 

 

جشن به مناسبت روز دانش آموز